צור קשר

תל: +86-20-81716752

פקס: + 86-20-86519325

המאפיה: +8613533180895

דואר אלקטרוני:Cathy001@gdbahe.com

להוסיף: בניין 51, 1850 Chuangyi גן מס 200 מזרח Fangcun Avenue, ליוואן דיסטריקט, גואנגג'ואו, סין

הבית > חדשות > תוכן
נאנצ'אנג xili של מרכז מודרני עסקים בנין Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


מרכז xili של נאנצ'אנג, ממוקם על הציר המרכזי של CBD לגדת הנהר בליבה של העיר צ'אויאנג, הוא סמוך לנהר ganjiang במערב, פונה למגדל גורד שחקים honggu העולם מרכז חוף מעבר לנהר, וסמוך לגשר צ'אויאנג, הממוקם " מגדל גשר"של הגשר, עם אחריות עירונית המייצג רובע העסקים binjiang ויצירת את שער ציון של העיר החדשה צ'אויאנג. כנקודת ציון חדש, זה יורש בהקשר האורבני של נאנצ'אנג ומוביל את העתיד של נאנצ'אנג.


xili-centre-business-building.jpg


בעומסי, וגם ציון דרך מרחב צומת מגנט החזותי של העיר, צריכים להיות צנועים וידידותיים מספיק העיר ועל סביבתו, לשלב עם העיר באופן אורגני, לחיות בהרמוניה תוך כדי לרדוף אחרי מצוינות. עומד לגדתו של נהר ganjiang, ציון מסחרי חדש של נאנצ'אנג - מרכז xinli נאנצ'אנג, tianhua כולה-תהליך עיצוב, מדגים את הערך האסתטי של חוכמה מזרחית ועיצוב מעולה, ומציג את המראה והתפקוד של ציון ואת ההקשר, אדריכלות, העיר, צורה ותפקוד.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


נאנצ'אנג xili של מרכז מגדל ישירות נחיתה, אין מקום חצאית. העיצוב של החלק התחתון של הבניין לוקח בחשבון את הפריסה הכללית ואת גובה של הבניין. תלת-מימדי עקום גשם כבד פנג בקנה אחד עם נפח tower 200 מ', המתפרסות על-פני למעלה מ- 80 מ', 13 מ' בנקודה הגבוהה שלה, 6 מטר בנקודה הנמוכה שלה, נראה כמו סרט יוצא מן הקרקע, היא מאוד דינמית, מהדהדים העולה של המגדל, יצירת מרחב דינמי התחתון.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


על מנת להשיג את האפקט של אכסדרה יחיד, מעצב מבניים להשתמש בשתי עמודות פלדה קטנים כדי ליצור האפקט של עמודה בודדת. על פי האפקט ריווח מיטבי, אומצו 6 קבוצות של תוכנית עמודה. כדי להשיג האפקט של החופה השטח ואת השינוי הדרגתי של גודל המקטע, מעצב מבניים בשימוש בצורת שלד פנימי כדי לבצע את הקורה תחילה, ולאחר מכן לבצע את הצלחת מחוץ לעסק, אשר לחלוטין הבנתי את ההשפעה של "air נחלים".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


החופה גשם כבד עולה בהדרגה מפני השטח, הגג המעוגל הופך המעבר המושלם בין המבנה לבין הקרקע, עם כוח דינמי המתאים חזית והנוף. החופה גשם כבד פותר את הדרישות הפונקציונליות של כניסה ויציאה של ומבטיחה גם את טבעת האש ללא הפרעה. במקביל, הוא משלב ניקוז ותאורה בעיצוב צומת. בצורה יעילה יש מוליכות טובה, אשר מהדהדת את כוח דינמי למחלף טבעת מסביב. נאנצ'אנג xinli סנטר קומת קרקע שטח בשילוב עם עיצוב נוף, מציג גישה פתוחה ידידותי בעיר